POSTANITE PRETPLATNIK BILTENA JAVNE NABAVE U 2022. GODINI!

S novom godinom dolaze i nova izdanja Biltena javne nabave u Republici Hrvatskoj! Postanite pretplatnik i uživajte u svim informacijama iz područja javne nabave!

Bilten javne nabave je prva stručna publikacija koja se bavi cjelokupnim ciklusom javne nabave, od planiranja nabave do izvršenja ugovora.

Bilten izlazi 4 puta godišnje, a sadržaj je baziran na zakonskim i podzakonskim propisima Republike Hrvatske, praksi Državne komisije za kontrolu postupaka javne nabave, praksi Suda Europske unije te na praktičnim primjerima i iskustvu autora.

Koje teme se obrađuju u Biltenu?
Bilten sadrži kontinuirane informacije o sustavu javne nabave i svim fazama procesa javne nabave, od planiranja i pripreme nabave do izvršenja ugovora. U izdanjima tijekom 2021. godine analizirane su i objedinjene sve presude Visokog upravnog suda RH protiv odluka DKOM-a (2017.–2021. godine) te su kategorizirane u logičke cjeline koje prate faze postupka javne nabave uz informacije iz presuda koje vam trebaju. Sadržaj svih izdanja Biltena možete pogledati  na web stranici Temporis savjetovanja, rubrika „Literatura“.

Kome je Bilten namijenjen?
Bilten je namijenjen svim sudionicima sustava javne nabave, kako javnom tako i privatnom sektoru; osobama koje sudjeluju u procesu planiranja javne nabave te osobama koje pripremaju, provode, kontroliraju i realiziraju postupke javne nabave; zaposlenicima državnih, županijskih, gradskih i općinskih ustanova; revizorima; vodećim osobama velikih, srednjih i malih kompanija; ravnateljima, upraviteljima i pročelnicima te stručnjacima javne nabave, ali i osobama koje žele znati više o javnoj nabavi.

Koji modeli pretplate postoje?
Možete izabrati godišnju ili polugodišnju pretplatu. U godišnju pretplatu uključena su 4 tromjesečna internet izdanja te 5 telefonskih savjeta. U polugodišnju pretplatu uključena su 2 tromjesečna internet izdanja te 1 savjet tijekom trajanja pretplate. Uz internet izdanje možete zatražiti i tiskano izdanje uz nadoplatu.

Također, oba modela pretplate uključuju:

  • novosti putem e-newslettera,
  • pristup rubrici „Česta pitanja“ u skladu s aktivnom pretplatom,
  • pristup rubrici „Stručni članci“ koju pišu stručnjaci praktičari u području javne nabave.

Kako mogu ostvariti popust na pretplatu?
Popusti se odnose na internet izdanje:

  • Popust 10% – Svim pretplatnicima Biltena javne nabave koji se pretplate na godišnju ili polugodišnju pretplatu za 2022. godinu, do 31. prosinca 2021.
  • Popust 20% –  Svim pretplatnicima Biltena tijekom 2021. godine omogućen je popust od 20% na godišnji ili polugodišnji model pretplate za 2022. godinu (internet izdanje). Popust se veže za ime i prezime osobe (pretplatnik Biltena).
  • Popusti za više pretplatnika iz iste tvrtke – Za 2. i svakog sljedećeg pretplatnika iz iste tvrtke omogućen je popust od 10% na godišnji ili polugodišnji model pretplate (internet izdanje).

Godišnju i polugodišnju pretplatu na Bilten javne nabave RH možete ostvariti on-line registracijom klikom na OVDJE.

Ukoliko imate pitanja o Biltenu slobodno ih postavite na e-mail adresu:
bilten@temporis.hr ili na telefon: 01/6431-872.​

Sljedeće novosti

25.05.2023.

BJN RH – Pregled presuda Suda EU kroz aplikaciju

Bilten javne nabave je stručna literatura i aplikacija napravljena po mjeri naručitelja i ponuditelja! U osmoj godini postojanja, nakon izdanih 29 brojeva Biltena i više tisuća stranica stručnog teksta, našem ponosu dodali smo i aplikaciju sa novim sadržajem koji će zasigurno biti od velike pomoći u svakodnevnom radu. Kategorija Presude Suda EU obuhvaća 328 filtriranih presuda te predstavlja prvu ovakvu bazu podataka u EU. Za pretplatnike Biltena Premium model: obavještavamo Vas da je objavljeno novih 65 presuda Suda EU. Sve presude odnose se na sustav javne nabave te su filtrirane radi lakšeg pretraživanja i korištenja.

10.05.2023.

e-Pristojba – novi načini plaćanja naknade za pokretanje žalbenog postupka

Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja i Državna komisija za kontrolu postupaka javne nabave (DKOM) priključila se projektu sustava e-Pristojbe kojom se omogućava elektroničko (bezgotovinsko) plaćanje upravnih pristojbi i naknada, koje će putem sustava e-Pristojbe (SeP) biti automatski raspoređeno čime se povećava dostupnost javnih usluga.

08.05.2023.

SAFU – ažurirane Upute za korisnike bespovratnih sredstava

SAFU na svojim web stranicama objavljuje upute za korisnike bespovratnih sredstava o pripremi dokumentacije o nabavi te popis najčešćih pogrešaka prilikom provođenja postupaka javne nabave financiranih u okviru ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava.

Sve Novosti