Digitalizacija javne nabave – Predstavljanje naprednih mogućnosti aplikacija „Jednostavna nabava“ i „Bilten javne nabave u RH (BJN RH)“, Opatija 04. prosinca 2024.

Pozivamo sve zainteresirane da nam se pridruže na predstavljanju aplikacija „Jednostavna nabava“ i „Biltena javne nabave u RH (BJN RH)“ koje će se održati 04. prosinca 2024. godine u Opatiji.

  • Datum i vrijeme predstavljanja? 04. prosinca 2024. (od 10:00 – 14:00h)
  • Mjesto održavanja? Grand Hotel 4 Opatijska Cvijeta, Viktora Cara Emina 6, Opatija
  • Cijena? Ne plaća se naknada za sudjelovanje. Za sve polaznike osiguran je ručak.
  • Kako se prijaviti? Za prijavu pošaljite e-mail s Vašim podacima (ime i prezime, e-mail, naziv institucije) na jednostavna@temporis.hr ili bilten@temporis.hr.

Na predstavljanju ćemo razgovarati o svim mogućnostima i funkcionalnostima aplikacije „Jednostavna nabava“.

Aplikacija „Jednostavna nabava“ je cloud aplikacija namijenjena za potpuno upravljanje jednostavnom nabavom. Aplikacija unapređuje efikasnost procesa jednostavne javne nabave, smanjuje administrativne radnje i pruža napredne mogućnosti upravljanja nabavom te predstavlja optimalan put za digitalizaciju procesa jednostavne nabave.

Aplikacija omogućava jednostavno planiranje nabave, pripremu i provođenje postupaka, pregled ponuda i odabir, izvršenje ugovora, kreiranje svih potrebnih dokumenata, narudžbenica, ugovora i okvirnih sporazuma, registra ugovora, te napredno izvještavanje.

Kroz aplikaciju je omogućeno:

  • Jednostavno kreiranje planova nabave, praćenje izvršenja i upravljanje izmjenama plana nabave;
  • Priprema, provedba i izvršenje svih postupaka jednostavne nabave;
  • Jednostavno praćenje svih aspekata javne nabave i kreiranje svih vrsta izvještaja;
  • Praćenje i upravljanje izvršenjem svih ugovora i narudžbenica te ocjenjivanje ponuditelja;
  • Generiranje svih potrebnih statističkih izvješća i registra ugovora;
  • Kreiranje tri vrste narudžbenica (male, samostalne i povezane);
  • Kreiranje tri vrste ugovora i okvirnih sporazuma (radovi, robe i usluge);
  • Automatsko kreiranje obrazaca nabave (zahtjev za pokretanje nabave, odluka o pokretanju postupka nabave, poziv na dostavu ponuda, ponudbeni list, troškovnik, zapisnik o otvaranju i pregledu ponuda, odluka o odabiru, odluka o poništenju).

Aplikacija „Jednostavna nabava“ predstavlja spoj dugogodišnjeg iskustva tvrtki Infoart d.o.o. i Temporis savjetovanje, a namijenjena je svim sudionicima u području javne nabave.

Više o aplikaciji „Jednostavna nabava“ možete pronaći na www.jednostavna.hr.

Na predstavljanju ćemo razgovarati o BJN aplikaciji te prikazati sve njene funkcionalnosti.

Bilten javne nabave u RH je stručna literatura i aplikacija iz javne nabave napravljena po mjeri naručitelja i ponuditelja, omogućuje pristup institucionalnom znanju i iskustvu uz napredne mogućnosti pretraživanja.

Predstavit ćemo Vam BJN aplikaciju, prikazati što se nalazi u svakoj kategoriji aplikacije, na koji način pretraživati sadržaj unutar aplikacije, kako koristiti napredne mogućnosti filtriranja i pretraživanja, prikazati najnovija mišljenja nadležnih institucija, pokazati kako doći do najnovije prakse DKOM-a i VUS-a (analizirane odluke i presude iz 2024. godine) te govoriti o naprednim mogućnostima pretraživanja odluka DKOM-a i presuda VUS-a.

Što sve nudi Bilten javne nabave?

  • Stručna literatura: Internet i tiskano izdanje (33 broja Biltena)
  • Mreža znanja koju čine: Česta pitanja, Mišljenja institucija, Stručni članci, Propisi, Hodogrami postupaka javne nabave
  • Praksa u RH: Analizirane, kategorizirane i filtrirane odluke DKOM-a i presude VUS-a (2016-2024)
  • Praksa u EU: Analizirane, kategorizirane i filtrirane presude Suda EU (1970-2024) i Stručni materijali
  • 500+ filtera stoji Vam na raspolaganju za pronalaženje željenih informacija
  • Bilješke – personalizirajte svoj korisnički profil s bilješkama koje sami stvarate
  • Joker zovi! Savjeti (telefonom) od vrhunskih stručnjaka praktičara
  • Novosti – sve aktualnosti iz javne nabave na jednom mjestu

Više o Biltenu javne nabave u RH možete pronaći na www.biltenjavnenabave.hr.

Sljedeće novosti

14.10.2024.

BJN RH (javna nabava) – Objavljen je novi stručni članak: Praksa Državne komisije za kontrolu postupaka javne nabave i primjena novog Elektroničkog oglasnika javne nabave Republike Hrvatske

Poznavanje funkcionalnosti i mogućnosti koje nudi novi EOJN RH od presudne je važnosti za učinkovit i transparentan rad sustava javne nabave u RH. S obzirom na to da je EOJN RH centralno mjesto za objavljivanje postupaka javne nabave u RH, iznimno je važno da svi naručitelji i ponuditelji budu pravovremeno upoznati s promjenama koje donosi nova platforma EOJN-a RH, a sve kako bi na vrijeme prilagodili svoje poslovanje. Autorica u članku analizira nove primjere iz prakse Državne komisije za kontrolu postupaka javne nabave vezane za rad „novog“ EOJN-a RH.

04.10.2024.

Javna nabava – Predstavljanje mogućnosti napredne tražilice odluka DKOM-a te presuda VUS-a i Suda EU

U ugodnom ambijentu hotela Dubrovnik, u centru Zagrebu, uspješno smo još jednom održali predstavljanje aplikacije Bilten javne nabave u RH (BJN RH). Bilten javne nabave u RH je stručna literatura i aplikacija iz javne nabave napravljena po mjeri naručitelja i ponuditelja. Bilten je više od tiskane i digitalne publikacije, to je i platforma bogata znanjem o javnoj nabavi koja olakšava rad i naručiteljima i ponuditeljima.

24.09.2024.

BJN RH (javna nabava) – Objavljen je novi stručni članak: Pregovarački postupak bez prethodne objave poziva na nadmetanje

U ovom članku detaljno se obrađuje pregovarački postupak bez prethodne objave poziva na nadmetanje, uključujući posebne slučajeve i okolnosti predviđene ZJN-om i tijek samog postupka sukladno odredbama ZJN-a i praksi nadležnih tijela, te njegovo provođenje kroz EOJN RH.

Sve Novosti