Jednostavna nabava – nova aplikacija po mjeri naručitelja i ponuditelja

Zadovoljstvo nam je predstaviti aplikaciju pod nazivom „Jednostavna nabava“. Kao rezultat znanja i prakse koje imamo u području javne nabave proizašla je jednostavna.hr

Riječ je o jedinstvenoj cloud aplikaciji namijenjenoj za potpuno upravljanje jednostavnom i javnom nabavom. Aplikacija unapređuje efikasnost procesa javne nabave, smanjuje administrativne radnje i pruža napredne mogućnosti upravljanja nabavom te predstavlja optimalan put za digitalizaciju procesa jednostavne i javne nabave.

U želji da Vam još više olakšamo rad u jednostavnoj nabavi, nakon izdanja iz 2019. godine pod nazivom „Vodič – Kako pripremiti opći akt o jednostavnoj nabavi, korak po korak kroz odredbe akta“ i izdanja iz 2021. pod nazivom „Vodič – Kako upravljati jednostavnom nabavom (planiranje, postupak, izvršenje) – korak po korak“, logičan slijed nam je bio da naše autorsko djelo pretočimo u jedinstvenu aplikaciju sa svim alatima potrebnima za rad u jednostavnoj nabavi. Obrasci koje je BJN RH kreirao za unapređenje sustava jednostavne nabave u RH sada su u cijelosti digitalizirani i optimalno posloženi za učinkovito provođenje postupaka nabave.

Aplikacija „Jednostavna nabava“ omogućava efikasno provođenje postupaka jednostavne nabave, uz automatsko i personalizirano kreiranje obrazaca nabave, narudžbenica i ugovora, ovisno o parametrima koje naručitelj unese kroz aplikaciju.

Obrasci nabave koji su kreirani kroz aplikaciju:

  • Zahtjev za pokretanje nabave
  • Odluka o pokretanju postupka nabave
  • Poziv na dostavu ponuda
  • Ponudbeni list
  • Troškovnik
  • Zapisnik o otvaranju i pregledu ponuda
  • Odluka o odabiru
  • Odluka o poništenju

Provođenje postupaka i analitika:

  • Jednostavno kreiranje i izmjene plana nabave
  • Prilagođena razmjeni podataka s novim EOJN-om RH
  • Jednostavno praćenje svih aspekata javne nabave i kreiranje svih vrsta izvještaja
  • Praćenje svih troškova koji nisu u planu nabave (ispod 2.650,00 eura)
  • Kreiranje registra ugovora

Pored navedenog u aplikaciji je omogućeno:

  • Kreiranje tri vrste narudžbenica (male, samostalne i povezane)
  • Kreiranje tri vrste ugovora (radovi, robe i usluge)
  • Kreiranje tri vrste okvirnih sporazuma (radovi, robe i usluge)

Aplikacija predstavlja spoj dugogodišnjeg iskustva tvrtki Infoart i Temporis savjetovanje u njihovim specijaliziranim područjima, stvarajući partnerstvo u dizajnu i razvoju aplikacije koje daje dodatnu vrijednost njenim mogućnostima.

Bilten javne nabave u RH nositelj je autorskih prava na sve obrasce objavljene u Biltenu, a Infoart i Temporis savjetovanje kao ovlašteni korisnici navedenih autorskih prava uspješno su digitalizirali, kako cijeli proces nabave, tako i navedene obrasce, u naprednu aplikaciju „Jednostavna nabava“.

Više o aplikaciji „Jednostavna nabava“ pogledajte na www.jednostavna.hr

Sljedeće novosti

25.07.2024.

Objavljen je 33. broj Biltena javne nabave u RH

Bilten javne nabave broj 33 „JEDNOSTAVNA NABAVA, VODIČ - kako upravljati jednostavnom nabavom (planiranje, postupak, izvršenje, revizija, digitalizacija) – korak po korak“ objavljen je u srpnju 2024.

15.07.2024.

Uspješno odrađeno predstavljanje aplikacija „Bilten javne nabave u RH (BJN RH)“ i „Jednostavna nabava“

U ugodnoj atmosferi hotela Dubrovnik, u Zagrebu, održali smo predstavljanje aplikacija BJN RH i „Jednostavna nabava“. Zahvaljujemo se svim sudionicima koji su prisustvovali predstavljanju aplikacija te na njihovim pitanjima, raspravi i komentarima. Cilj nam je ovim aplikacijama približiti javnu nabavu svima, olakšati svakodnevno poslovanje osobama koje rade u području javne nabave te učiniti aplikacije centralnim mjestom na kojem će biti dostupne sve informacije vezane uz javnu nabavu.

12.07.2024.

BJN RH (javna nabava) – Objavljen je novi stručni članak: Jamstvo za ozbiljnost ponude

U aplikaciji Bilten javne nabave u RH, u kategoriji Stručni članci, objavljen je novi članak pod nazivom „Jamstvo za ozbiljnost ponude“. U članku se piše o jamstvima, konkretno o jamstvu za ozbiljnost ponude.

Sve Novosti