Objavljen je 32. broj Biltena javne nabave u RH

Bilten javne nabave broj 32 Otvoreni postupak kroz novi Elektronički oglasnik javne nabave (EOJN RH) – korak po korakobjavljen je u ožujku 2024.

Kojim pitanjima se bavimo u ovom broju Biltena?

U ovom broju Biltena dajemo opsežne i detaljne informacije vezane za Novi elektronički oglasnik javne nabave koje će biti od koristi naručiteljima i ponuditeljima.

Bilten obuhvaća faze procesa javne nabave – od prethodnog savjetovanja sa zainteresiranim gospodarskim subjektima, preko provođenja postupka javne nabave do odlučivanja naručitelja – stvarajući opsežan vodič za naručitelje i ponuditelje, kroz koji se korak po korak objašnjava kako se uspješno kretati kroz različite segmente EOJN-a RH. Bez obzira na to jeste li naručitelj uključen u postupke javne nabave ili ponuditelj koji se priprema za dostavu ponuda, pronaći ćete sve potrebne informacije za efikasno upravljanje te adaptaciju na nove korake i protokole.

Što je cilj ovog broja Biltena?

Ovo izdanje reflektira aktualne promjene unutar sustava javne nabave, usmjeravajući posebnu pažnju na implementaciju Elektroničkog oglasnika javne nabave Republike Hrvatske. Novi EOJN RH predstavlja važan iskorak u modernizaciji i digitalizaciji javne nabave RH, no istovremeno iziskuje dodatnu pažnju naručitelja i ponuditelja zbog potencijalnih izazova i poteškoća koje njegova implementacija donosi.

Posvetili smo ovaj broj Biltena uvođenju novog EOJN-a RH, s ciljem pružanja esencijalnih informacija koje će koristiti naručiteljima i ponuditeljima. Naš primarni cilj je omogućiti Vam detaljno razumijevanje novog sustava EOJN-a RH, uzimajući u obzir da njegova potpuna implementacija zahtijeva strpljenje i vrijeme za prilagodbu.

SADRŽAJ Biltena br. 32 možete pogledati OVDJE.

OVAJ BROJ DONOSI TEME:

  • Prethodno savjetovanje sa zainteresiranim gospodarskim subjektima
  • Priprema i objava otvorenog postupka javne nabave kroz EOJN RH
  • Priprema i dostava ponude kroz EOJN RH
  • Otvaranje ponuda kroz EOJN RH
  • Pregled i ocjena ponuda kroz EOJN RH
Cijena:

60,00 EUR

+ PDV

*Trošak poštarine za narudžbe unutar RH plaća izdavač.

Ukoliko imate pitanja o Biltenu slobodno ih postavite na e-mail adresu bilten@temporis.hr ili broj telefona 01 6431 872.

Sljedeće novosti

18.10.2024.

Digitalizacija javne nabave – Predstavljanje naprednih mogućnosti aplikacija „Jednostavna nabava“ i „Bilten javne nabave u RH (BJN RH)“, Opatija 04. prosinca 2024.

Pozivamo sve zainteresirane da nam se pridruže na predstavljanju aplikacija „Jednostavna nabava“ i „Biltena javne nabave u RH (BJN RH)“ koje će se održati 04. prosinca 2024. godine u Opatiji. Ne plaća se naknada za sudjelovanje. Za sve polaznike osiguran je ručak. Za prijavu pošaljite e-mail s Vašim podacima (ime i prezime, e-mail, naziv institucije) na jednostavna@temporis.hr ili bilten@temporis.hr.

14.10.2024.

BJN RH (javna nabava) – Objavljen je novi stručni članak: Praksa Državne komisije za kontrolu postupaka javne nabave i primjena novog Elektroničkog oglasnika javne nabave Republike Hrvatske

Poznavanje funkcionalnosti i mogućnosti koje nudi novi EOJN RH od presudne je važnosti za učinkovit i transparentan rad sustava javne nabave u RH. S obzirom na to da je EOJN RH centralno mjesto za objavljivanje postupaka javne nabave u RH, iznimno je važno da svi naručitelji i ponuditelji budu pravovremeno upoznati s promjenama koje donosi nova platforma EOJN-a RH, a sve kako bi na vrijeme prilagodili svoje poslovanje. Autorica u članku analizira nove primjere iz prakse Državne komisije za kontrolu postupaka javne nabave vezane za rad „novog“ EOJN-a RH.

04.10.2024.

Javna nabava – Predstavljanje mogućnosti napredne tražilice odluka DKOM-a te presuda VUS-a i Suda EU

U ugodnom ambijentu hotela Dubrovnik, u centru Zagrebu, uspješno smo još jednom održali predstavljanje aplikacije Bilten javne nabave u RH (BJN RH). Bilten javne nabave u RH je stručna literatura i aplikacija iz javne nabave napravljena po mjeri naručitelja i ponuditelja. Bilten je više od tiskane i digitalne publikacije, to je i platforma bogata znanjem o javnoj nabavi koja olakšava rad i naručiteljima i ponuditeljima.

Sve Novosti