Unaprjeđenje sigurnosti korištenja BJN RH aplikacije – Uvođenje dvostruke autentifikacije

Što radimo? S ciljem unaprjeđenja sigurnosti BJN RH aplikacije i zaštite podataka pretplatnika, s ponosom objavljujemo uvođenje dvostruke autentifikacije (2FA) u BJN RH aplikaciju.

Ova značajna nadogradnja je odgovor na sve veću potrebu za sigurnošću u digitalnom svijetu i predstavlja ključan korak u zaštiti Vaših privatnih i poslovnih informacija. Nadogradnja omogućava sigurniji rad pretplatnika u aplikaciji te bolju funkcionalnost same aplikacije. Dvostruka autentifikacija predstavlja dodatni korak sigurnosti tako što zahtijeva dvije forme provjere identiteta prilikom prijave u aplikaciju.

Što se mijenja? Nakon što unesete svoje korisničko ime i lozinku, bit ćete zatraženi da unesete jednokratni kod koji će Vam biti poslan na Vašu email adresu. Ovaj postupak osigurava da samo Vi možete pristupiti vašem korisničkom računu, čak i u slučaju da je Vaša lozinka kompromitirana.

Zašto to radimo? Uvođenje 2FA nije samo pitanje povećanja sigurnosti, to je i naša posvećenost kontinuiranom unaprjeđenju kvalitete rada aplikacije i usluga koje Vam pružamo. Dvostruka autentifikacija je već uobičajena na platformama poput LinkedIna, Zooma i Googlea, a BJN RH aplikacija slijedi dobru praksu ovih vodećih svjetskih aplikacija uvođenjem iste značajke. Želimo osigurati da Vaše iskustvo s BJN RH aplikacijom bude što ugodnije i bezbrižnije.

Kada uvodimo promjenu? Aktivacija dvostruke autentifikacije obavit će se 19.01. u popodnevnim satima.

Joker zovi? U slučaju bilo kakvih problem u pristupu korisničkim profilima, te za sve dodatne informacije o korištenju dvostruke autentifikacije slobodno se obratite našoj korisničkoj podršci na bilten@temporis.hr ili telefonom na broj 01/6431-872.

Hvala Vam što ste dio naše BJN RH zajednice i što doprinosite sigurnosti i uspješnosti našeg sustava.

Sljedeće novosti

26.04.2024.

Europska komisija pokrenula je prvu istragu u okviru Instrumenta za međunarodnu nabavu

Europska komisija je 24. travnja 2024. godine po prvi puta pokrenula istragu u okviru Instrumenta za međunarodnu nabavu (IMN). Istraga je pokrenuta kao odgovor na mjere i postupke na kineskom tržištu javne nabave medicinskih proizvoda kojima se nepravedno diskriminiraju europska poduzeća i proizvodi.

05.04.2024.

Jednostavna nabava – nova aplikacija po mjeri naručitelja i ponuditelja

Zadovoljstvo nam je predstaviti aplikaciju pod nazivom „Jednostavna nabava“. Kao rezultat znanja i prakse koje imamo u području javne nabave proizašla je jednostavna.hr. Riječ je o jedinstvenoj cloud aplikaciji namijenjenoj za potpuno upravljanje jednostavnom i javnom nabavom. Aplikacija unapređuje efikasnost procesa javne nabave, smanjuje administrativne radnje i pruža napredne mogućnosti upravljanja nabavom te predstavlja optimalan put za digitalizaciju procesa jednostavne i javne nabave.

29.03.2024.

Objavljen je 32. broj Biltena javne nabave u RH

Bilten javne nabave broj 32 „Otvoreni postupak kroz novi Elektronički oglasnik javne nabave (EOJN RH) - korak po korak“ objavljen je u ožujku 2024.

Sve Novosti