Bilten javne nabave (najava) – Novi broj Biltena i pretplata za 2024.

Novi broj Biltena javne nabave br. 31 izlazi u studenom.

U njemu pišemo o: Novi Elektronički oglasnik javne nabave RH – korak po korak za naručitelje i za ponuditelje; Zelena javna nabava, Mjerila za zelenu javnu nabavu; Eko-oznake. Na više od 180 stranica saznajte sve vezano za najbitnije promjene u sustavu javne nabave u RH.

Što pruža Bilten javne nabave? Na jednom mjestu nalaze se sve informacije iz javne nabave koje su Vam potrebne, dostupne 0-24h. Javna nabava može biti efikasna i učinkovita, saznajte kako.

 • BILTEN JAVNE NABAVE – stručna literatura (internet i tiskano izdanje);
 • FILTERI – koristite preko 500 filtera kako bi što lakše došli do traženih informacija;
 • ČESTA PITANJA – pronađite odgovore na pitanja iz prakse;
 • MIŠLJENJA – sva aktualna mišljenja nadležnih institucija iz područja javne nabave;
 • PROPISI – na jednom mjestu svi pravni propisi vezani za javnu nabavu;
 • HODOGRAMI – detaljan vizualni prikaz svih postupaka javne nabave;
 • STRUČNI ČLANCI – aktualnosti u praksi vezane za važeći zakonodavni okvir iz područja javne nabave i ostale zakonske propise koje pišu stručnjaci praktičari;
 • DKOM/VUS – pretražite analiziranu, kategoriziranu i filtriranu praksu Državne komisije za kontrolu postupaka javne nabave i Visokog upravnog suda;
 • SUD EU – sve važne presude Suda EU iz područja javne nabave od 1970-tih do danas, kategorizirane i filtrirane;
 • STRUČNI MATERIJALI – najvažniji dokumenti iz EU-a i svijeta vezani za javnu nabavu koje možete koristiti u praktičnom i znanstvenom radu. Svi dokumenti kategorizirani su u pregledne cjeline;
 • NOVOSTI – saznajte sve novosti iz svijeta javne nabave;
 • BILJEŠKE – kroz cijelu aplikaciju imate mogućnost vođenja bilješki te pregleda bilješki na jednostavan način. Personalizirajte korisnički profil s podacima koji su Vama potrebni;
 • JOKER-ZOVI – imate nedoumice, pitanja iz javne nabave? Tu su za Vas stručnjaci praktičari iz javne nabave.

BUDITE SPREMNI I ISKORISTITE POPUSTE NA PRETPLATU ZA 2024.

Popust 20% za dosadašnje pretplatnike – Svim pretplatnicima Biltena za 2023. godinu, omogućen je popust od 20% na pretplate za 2024. godinu (internet izdanje). Popust se veže za ime i prezime osobe (pretplatnik Biltena).

Popust za sve prijave prije 31.12.2023. – Zatražite svoju pretplatu za 2024. godinu prije 31.12.2023. i ostvarite dodatnih 10% popusta.

Sve informacije o pretplatama biti će uskoro dostupne na www.biltenjavnenabave.hr.

Ako imate pitanja slobodno nam pošaljite e-mail na bitlen@temporis.hr ili nazovite na broj telefona 01/6431-872.

Sljedeće novosti

28.11.2023.

Webinar (javna nabava): Prikaz svih funkcionalnosti BJN aplikacije – 19. prosinca 2023.

Pozivamo sve zainteresirane osobe da nam se pridruže na webinaru 19. prosinca 2023. na kome ćemo razgovarati o funkcionalnostima i mogućnostima koje pruža aplikacija Bilten javne nabave. Vrijeme održavanja webinara: 10:00 – 11:30h. Za sudjelovanje na webinaru ne plaća se naknada.

28.11.2023.

DKOM – Novi Zaključak o pravnom shvaćanju (javna nabava)

Kada predsjednik/ca Državne komisije temeljem članka 15. Zakona o Državnoj komisiji za kontrolu postupaka javne nabave (Narodne novine br. 18/13, 127/13, 74/14, 98/19. i 41/21) uoči u radu vijeća nejednako postupanje, postupanje protivno propisima te odredbama Uredbe o unutarnjem ustrojstvu Državne komisije ili odstupanje od ustaljene prakse, sazvat će sjednicu Državne komisije na kojoj će se razmotriti sporna pitanja s ciljem ujednačavanja postupanja i prakse. Pravno shvaćanje prihvaćeno na sjednici Državne komisije većinom glasova svih članova Državne komisije obvezno je za sva vijeća i članove Državne komisije.

21.11.2023.

Objavljen je 31. broj Biltena javne nabave u RH

Bilten javne nabave broj 31 „Novi Elektronički oglasnik javne nabave u RH (EOJN RH) – korak po korak“ objavljen je u studenom 2023.

Sve Novosti