Bilten javne nabave (najava) – Novi broj Biltena i pretplata za 2024.

Novi broj Biltena javne nabave br. 31 izlazi u studenom.

U njemu pišemo o: Novi Elektronički oglasnik javne nabave RH – korak po korak za naručitelje i za ponuditelje; Zelena javna nabava, Mjerila za zelenu javnu nabavu; Eko-oznake. Na više od 180 stranica saznajte sve vezano za najbitnije promjene u sustavu javne nabave u RH.

Što pruža Bilten javne nabave? Na jednom mjestu nalaze se sve informacije iz javne nabave koje su Vam potrebne, dostupne 0-24h. Javna nabava može biti efikasna i učinkovita, saznajte kako.

 • BILTEN JAVNE NABAVE – stručna literatura (internet i tiskano izdanje);
 • FILTERI – koristite preko 500 filtera kako bi što lakše došli do traženih informacija;
 • ČESTA PITANJA – pronađite odgovore na pitanja iz prakse;
 • MIŠLJENJA – sva aktualna mišljenja nadležnih institucija iz područja javne nabave;
 • PROPISI – na jednom mjestu svi pravni propisi vezani za javnu nabavu;
 • HODOGRAMI – detaljan vizualni prikaz svih postupaka javne nabave;
 • STRUČNI ČLANCI – aktualnosti u praksi vezane za važeći zakonodavni okvir iz područja javne nabave i ostale zakonske propise koje pišu stručnjaci praktičari;
 • DKOM/VUS – pretražite analiziranu, kategoriziranu i filtriranu praksu Državne komisije za kontrolu postupaka javne nabave i Visokog upravnog suda;
 • SUD EU – sve važne presude Suda EU iz područja javne nabave od 1970-tih do danas, kategorizirane i filtrirane;
 • STRUČNI MATERIJALI – najvažniji dokumenti iz EU-a i svijeta vezani za javnu nabavu koje možete koristiti u praktičnom i znanstvenom radu. Svi dokumenti kategorizirani su u pregledne cjeline;
 • NOVOSTI – saznajte sve novosti iz svijeta javne nabave;
 • BILJEŠKE – kroz cijelu aplikaciju imate mogućnost vođenja bilješki te pregleda bilješki na jednostavan način. Personalizirajte korisnički profil s podacima koji su Vama potrebni;
 • JOKER-ZOVI – imate nedoumice, pitanja iz javne nabave? Tu su za Vas stručnjaci praktičari iz javne nabave.

BUDITE SPREMNI I ISKORISTITE POPUSTE NA PRETPLATU ZA 2024.

Popust 20% za dosadašnje pretplatnike – Svim pretplatnicima Biltena za 2023. godinu, omogućen je popust od 20% na pretplate za 2024. godinu (internet izdanje). Popust se veže za ime i prezime osobe (pretplatnik Biltena).

Popust za sve prijave prije 31.12.2023. – Zatražite svoju pretplatu za 2024. godinu prije 31.12.2023. i ostvarite dodatnih 10% popusta.

Sve informacije o pretplatama biti će uskoro dostupne na www.biltenjavnenabave.hr.

Ako imate pitanja slobodno nam pošaljite e-mail na bitlen@temporis.hr ili nazovite na broj telefona 01/6431-872.

Sljedeće novosti

05.04.2024.

Jednostavna nabava – nova aplikacija po mjeri naručitelja i ponuditelja

Zadovoljstvo nam je predstaviti aplikaciju pod nazivom „Jednostavna nabava“. Kao rezultat znanja i prakse koje imamo u području javne nabave proizašla je jednostavna.hr. Riječ je o jedinstvenoj cloud aplikaciji namijenjenoj za potpuno upravljanje jednostavnom i javnom nabavom. Aplikacija unapređuje efikasnost procesa javne nabave, smanjuje administrativne radnje i pruža napredne mogućnosti upravljanja nabavom te predstavlja optimalan put za digitalizaciju procesa jednostavne i javne nabave.

29.03.2024.

Objavljen je 32. broj Biltena javne nabave u RH

Bilten javne nabave broj 32 „Otvoreni postupak kroz novi Elektronički oglasnik javne nabave (EOJN RH) - korak po korak“ objavljen je u ožujku 2024.

12.03.2024.

BJN RH (javna nabava) – Mišljenje nezavisnog odvjetnika Suda EU o zahtjevu Visokog upravnog suda RH (C-652/22, Kolin Inşaat)

Visoki upravni sud RH (VUS RH) uputio je Sudu EU zahtjev za prethodnu odluku vezano za mogućnost ponuditelja da dostavi dodatne dokaze o svojim tehničkim i stručnim kvalifikacijama nakon isteka roka za podnošenje ponuda. Riječ je o prvom takvom zahtjevu koji je podnesen od strane institucija iz sustava javne nabave RH od kada je Republika Hrvatska pristupila Europskoj uniji.

Sve Novosti