Javna nabava – Novi certificirani programi usavršavanja u listopadu!

Temporis savjetovanje je za Vas u listopadu pripremilo sedam programa usavršavanja (webinari i edukacije uživo) s aktualnim temama iz javne nabave, kao što su: novi EOJN RH, novi Pravilnik o izobrazbi u području javne nabave, istraživanje tržišta, planiranje javne nabave za 2024. godinu, jednostavna nabava, upute za projektante – kako ispraviti najčešće propuste tijekom projektiranja u području javne nabave, osnove za isključenje gospodarskog subjekta, kriteriji za odabir gospodarskog subjekta, ESPD, financijske korekcije i javna nabava, otvoreni postupak, zelena javna nabava, javna nabava i usluge u gradnji, građevinski radovi i javna nabava, pravna zaštita.

Pohađanjem Programa usavršavanja stječu se uvjeti za obnavljanje certifikata u području javne nabave. Javna nabava traži iskustvo kroz sve faze postupka i mnogo više.

Prijavite se i na vrijeme rezervirajte svoje mjesto!

  • 06. listopada 2023. – NOVI EOJN RH, ISTRAŽIVANJE TRŽIŠTA, PLANIRANJE, UPRAVLJANJE
  • 11. listopada 2023. – PLANIRANJE; JEDNOSTAVNA NABAVA – POSTUPAK I EOJN RH; NOVI EOJN RH
  • 13. listopada 2023. – JAVNA NABAVA I EU FONDOVI – UJEDNAČAVANJE POSTUPANJA NARUČITELJA SA STAVOVIMA INSTITUCIJA
  • 18. listopada 2023. – NOVINE U SUSTAVU – JAVNA NABAVA
  • 19. listopada 2023. – JAVNA NABAVA ZA POČETNIKE: OTVORENI POSTUPAK KROZ ZJN I NOVI ELEKTRONIČKI OGLASNIK JAVNE NABAVE RH (EOJN RH)
  • 25. listopada 2023. – ISKLJUČENJA, SPOSOBNOST, ESPD, NOVI EOJN RH, ZELENA NABAVA
  • 26. listopada 2023. – JAVNA NABAVA – USLUGE U GRADNJI, UPUTE PROJEKTANTIMA, GRAĐEVINSKI RADOVI, PRAVNA ZAŠTITA

Više o navedenim edukacijama i načinima prijave pročitajte OVDJE.

Sljedeće novosti

26.04.2024.

Europska komisija pokrenula je prvu istragu u okviru Instrumenta za međunarodnu nabavu

Europska komisija je 24. travnja 2024. godine po prvi puta pokrenula istragu u okviru Instrumenta za međunarodnu nabavu (IMN). Istraga je pokrenuta kao odgovor na mjere i postupke na kineskom tržištu javne nabave medicinskih proizvoda kojima se nepravedno diskriminiraju europska poduzeća i proizvodi.

05.04.2024.

Jednostavna nabava – nova aplikacija po mjeri naručitelja i ponuditelja

Zadovoljstvo nam je predstaviti aplikaciju pod nazivom „Jednostavna nabava“. Kao rezultat znanja i prakse koje imamo u području javne nabave proizašla je jednostavna.hr. Riječ je o jedinstvenoj cloud aplikaciji namijenjenoj za potpuno upravljanje jednostavnom i javnom nabavom. Aplikacija unapređuje efikasnost procesa javne nabave, smanjuje administrativne radnje i pruža napredne mogućnosti upravljanja nabavom te predstavlja optimalan put za digitalizaciju procesa jednostavne i javne nabave.

29.03.2024.

Objavljen je 32. broj Biltena javne nabave u RH

Bilten javne nabave broj 32 „Otvoreni postupak kroz novi Elektronički oglasnik javne nabave (EOJN RH) - korak po korak“ objavljen je u ožujku 2024.

Sve Novosti