Javna nabava – Novi certificirani programi usavršavanja u listopadu!

Temporis savjetovanje je za Vas u listopadu pripremilo sedam programa usavršavanja (webinari i edukacije uživo) s aktualnim temama iz javne nabave, kao što su: novi EOJN RH, novi Pravilnik o izobrazbi u području javne nabave, istraživanje tržišta, planiranje javne nabave za 2024. godinu, jednostavna nabava, upute za projektante – kako ispraviti najčešće propuste tijekom projektiranja u području javne nabave, osnove za isključenje gospodarskog subjekta, kriteriji za odabir gospodarskog subjekta, ESPD, financijske korekcije i javna nabava, otvoreni postupak, zelena javna nabava, javna nabava i usluge u gradnji, građevinski radovi i javna nabava, pravna zaštita.

Pohađanjem Programa usavršavanja stječu se uvjeti za obnavljanje certifikata u području javne nabave. Javna nabava traži iskustvo kroz sve faze postupka i mnogo više.

Prijavite se i na vrijeme rezervirajte svoje mjesto!

  • 06. listopada 2023. – NOVI EOJN RH, ISTRAŽIVANJE TRŽIŠTA, PLANIRANJE, UPRAVLJANJE
  • 11. listopada 2023. – PLANIRANJE; JEDNOSTAVNA NABAVA – POSTUPAK I EOJN RH; NOVI EOJN RH
  • 13. listopada 2023. – JAVNA NABAVA I EU FONDOVI – UJEDNAČAVANJE POSTUPANJA NARUČITELJA SA STAVOVIMA INSTITUCIJA
  • 18. listopada 2023. – NOVINE U SUSTAVU – JAVNA NABAVA
  • 19. listopada 2023. – JAVNA NABAVA ZA POČETNIKE: OTVORENI POSTUPAK KROZ ZJN I NOVI ELEKTRONIČKI OGLASNIK JAVNE NABAVE RH (EOJN RH)
  • 25. listopada 2023. – ISKLJUČENJA, SPOSOBNOST, ESPD, NOVI EOJN RH, ZELENA NABAVA
  • 26. listopada 2023. – JAVNA NABAVA – USLUGE U GRADNJI, UPUTE PROJEKTANTIMA, GRAĐEVINSKI RADOVI, PRAVNA ZAŠTITA

Više o navedenim edukacijama i načinima prijave pročitajte OVDJE.

Sljedeće novosti

25.07.2024.

Objavljen je 33. broj Biltena javne nabave u RH

Bilten javne nabave broj 33 „JEDNOSTAVNA NABAVA, VODIČ - kako upravljati jednostavnom nabavom (planiranje, postupak, izvršenje, revizija, digitalizacija) – korak po korak“ objavljen je u srpnju 2024.

15.07.2024.

Uspješno odrađeno predstavljanje aplikacija „Bilten javne nabave u RH (BJN RH)“ i „Jednostavna nabava“

U ugodnoj atmosferi hotela Dubrovnik, u Zagrebu, održali smo predstavljanje aplikacija BJN RH i „Jednostavna nabava“. Zahvaljujemo se svim sudionicima koji su prisustvovali predstavljanju aplikacija te na njihovim pitanjima, raspravi i komentarima. Cilj nam je ovim aplikacijama približiti javnu nabavu svima, olakšati svakodnevno poslovanje osobama koje rade u području javne nabave te učiniti aplikacije centralnim mjestom na kojem će biti dostupne sve informacije vezane uz javnu nabavu.

12.07.2024.

BJN RH (javna nabava) – Objavljen je novi stručni članak: Jamstvo za ozbiljnost ponude

U aplikaciji Bilten javne nabave u RH, u kategoriji Stručni članci, objavljen je novi članak pod nazivom „Jamstvo za ozbiljnost ponude“. U članku se piše o jamstvima, konkretno o jamstvu za ozbiljnost ponude.

Sve Novosti