Javna nabava – Poslovni dnevnik prepoznao važnost Biltena javne nabave u RH

Poslovni dnevnik, prve poslovne dnevne novine i internetski portal u Republici Hrvatskoj, prepoznao je važnost Biltena javne nabave u RH te objavio članak pod nazivom „Bilten s aplikacijom koja daje odgovore na 95% problema“.

Poslovni dnevnik analizira Bilten javne nabave u RH te daje pozitivne ocjene o mogućnostima koje pruža nova aplikacija. Aplikacija Biltena javne nabave u RH predstavlja središnje mjesto u Hrvatskoj i regiji za razmjenu informacija o sustavu javne nabave, a namijenjena je širokom krugu korisnika, od naručitelja, ponuditelja, stručnjaka, revizora do upravljačkih struktura. Cilj aplikacije je na jednom mjestu pružiti pravovremene i bitne informacije svim sudionicima javne nabave te poboljšati odnose između javnog i privatnog sektora.

Omogućen je pregled prakse DKOM-a, VUS-a, Suda EU, više od 3100 čestih pitanja i odgovora, 30 brojeva Biltena, svih zakonskih i podzakonskih akata, EU direktiva i uredbi koje normiraju javnu nabavu, hodograma svih postupaka, te još dosta korisnih informacija. Klikom na www.biltenjavnenabave.hr možete se registrirati za pristup aplikaciji.

Članku Poslovnog dnevnika možete pristupiti OVDJE.

Sljedeće novosti

25.07.2024.

Objavljen je 33. broj Biltena javne nabave u RH

Bilten javne nabave broj 33 „JEDNOSTAVNA NABAVA, VODIČ - kako upravljati jednostavnom nabavom (planiranje, postupak, izvršenje, revizija, digitalizacija) – korak po korak“ objavljen je u srpnju 2024.

15.07.2024.

Uspješno odrađeno predstavljanje aplikacija „Bilten javne nabave u RH (BJN RH)“ i „Jednostavna nabava“

U ugodnoj atmosferi hotela Dubrovnik, u Zagrebu, održali smo predstavljanje aplikacija BJN RH i „Jednostavna nabava“. Zahvaljujemo se svim sudionicima koji su prisustvovali predstavljanju aplikacija te na njihovim pitanjima, raspravi i komentarima. Cilj nam je ovim aplikacijama približiti javnu nabavu svima, olakšati svakodnevno poslovanje osobama koje rade u području javne nabave te učiniti aplikacije centralnim mjestom na kojem će biti dostupne sve informacije vezane uz javnu nabavu.

12.07.2024.

BJN RH (javna nabava) – Objavljen je novi stručni članak: Jamstvo za ozbiljnost ponude

U aplikaciji Bilten javne nabave u RH, u kategoriji Stručni članci, objavljen je novi članak pod nazivom „Jamstvo za ozbiljnost ponude“. U članku se piše o jamstvima, konkretno o jamstvu za ozbiljnost ponude.

Sve Novosti