Javna nabava – Obavijest o početku rada nove IT platforme EOJN RH

Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja izdalo je obavijest kojom obavještava sve korisnike EOJN-a RH da 28. rujna 2023. godine započinje Pilot projekt novog EOJN-a RH.

U Pilot projektu sudjeluje pet naručitelja (Središnji državni ured za središnju javnu nabavu, Ministarstvo mora, prometa i infrastrukture, Grad Rijeka, KBC Sestre milosrdnice, Hrvatska elektroprivreda d.d) koji će od navedenog datuma sve postupke javne nabave provoditi na novoj IT platformi.

Zainteresirani gospodarski subjekti koji žele sudjelovati u postupcima javne nabave navedenih naručitelja, svu komunikaciju i predaju ponuda obavljaju isključivo na novoj IT platformi. Registracija svih korisnika na novom EOJN-u RH omogućena je od 18. rujna 2023. godine.

Obveza korištenja nove IT platforme za sve naručitelje je od 1. siječnja 2024. godine.

Više o početku rada nove IT platforme EOJN RH pročitajte OVDJE.

Temporis savjetovanje najavljuje organiziranje niz radionica posvećenih korištenju novog EOJN-a RH. Cilj ovih radionica je osigurati da svi sudionici postupaka javne nabave imaju potrebno znanje i vještine za učinkovito korištenje platforme. O datumima certificiranih programa usavršavanja posvećenih novom EOJN-u RH biti ćete pravovremeno obaviješteni.

Sljedeće novosti

29.09.2023.

Javna nabava – Poslovni dnevnik prepoznao važnost Biltena javne nabave u RH

Poslovni dnevnik, prve poslovne dnevne novine i internetski portal u Republici Hrvatskoj, prepoznao je važnost Biltena javne nabave u RH te objavio članak pod nazivom „Bilten s aplikacijom koja daje odgovore na 95% problema“.

28.09.2023.

Javna nabava – Temporis savjetovanje počinje s edukacijama o radu novog Elektroničkog oglasnika javne nabave EOJN RH

Temporis savjetovanje počinje s certificiranim programima usavršavanja posvećenih korištenju novog EOJN-a RH i drugim srodnim temama. Cilj ovih edukacija je osigurati da svi sudionici postupaka javne nabave imaju potrebno znanje i vještine za učinkovito korištenje platforme. U nastavku su datumi prvih certificiranih programa usavršavanja na kojima će se predavati o novom EOJN-u RH.

26.09.2023.

SAFU – ažurirane Upute za korisnike bespovratnih sredstava

SAFU na svojim web stranicama objavljuje upute za korisnike bespovratnih sredstava o pripremi dokumentacije o nabavi te popis najčešćih pogrešaka prilikom provođenja postupaka javne nabave financiranih u okviru ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava.

Sve Novosti