Nova internet stranica Biltena javne nabave u RH i pripadajuća aplikacija (BJN)

Bilten javne nabave u RH je prva stručna literatura u području javne nabave. Već sedam godina osigurava Vam kontinuirani izvor novosti, informacija i odgovara na pitanja o svim procesima javne nabave. Došlo je vrijeme da postojeću Internet stranicu Biltena, koju ste već dugo vremena koristili, pošaljemo u mirovinu. Ova stranica biti će Vam dostupna do kraja ožujka 2023.

Zadovoljstvo nam je obavijestiti Vas kako su nova Internet stranica Biltena te pripadajuća aplikacija dostupne za korištenje. Aplikacija Biltena javne nabave (BJN) izrađena je sukladno Vašim prijedlozima i traženjima, kako bi Vam sadržaj bio dostupan na brži i pregledniji način koristeći više od 500 filtera.

Putem aplikacije, uz odgovarajuću pretplatu, možete:

 • pristupiti Internet izdanjima Biltena, sada uz napredne mogućnosti filtriranja,
 • pristupiti rubrici „Česta pitanja“ u skladu s aktivnom pretplatom (dostupno je više od 2.500 aktivnih pitanja i odgovora), sada uz napredne mogućnosti filtriranja,
 • pregledati aktualna mišljenja nadležnih institucija iz područja javne nabave,
 • pregledati propise RH i EU vezane za javnu nabavu,
 • pregledati hodograme s detaljnim vizualnim prikazom postupaka javne nabave,
 • pristupiti rubrici „Stručni članci“ koju pišu stručnjaci praktičari u području javne nabave,
 • pristupiti aktualnim odlukama DKOM-a i presudama VUS-a,
 • voditi vlastite bilješke za lakši pristup željenim informacijama,
 • koristiti brojne filtere unutar svih kategorija kako bi što lakše došli do traženih informacija,
 • ostvariti do 7 savjeta godišnje (telefonom),
 • sudjelovati na 3 necertificirana on-line predavanja u trajanju od dva nastavna sata.

Novoj Internet stranici Biltena možete pristupiti OVDJE.

Aplikaciji BJN, uz prethodnu registraciju, možete pristupiti OVDJE.

Svim postojećim pretplatnicima Biltena javne nabave u RH, administratori Biltena napraviti će registraciju, kreirati korisničke profile te ih o tome obavijestiti e-mailom i telefonom.

Novi pretplatnici za pristup aplikaciji trebaju sami napraviti registraciju, koja se radi u samo nekoliko koraka. Registriranjem ostvarujete pravo pregleda aplikacije u Početnom modelu, koji je bez naknade. Registrirajte se i pogledajte što Vam BJN aplikacija ima sve za ponuditi.

Pretplatite se i obogatite svoje znanje u području javne nabave!

Za bilo kakva dodatna pitanja slobodno nam pošaljite e-mail na bilten@temporis.hr ili nas nazovite na +385 (0)1 6431 872.

Sljedeće novosti

31.01.2024.

Novi EOJN RH – Videosnimke online edukacija za rad u novom Elektroničkom oglasniku

S ciljem olakšavanja rada svim korisnicima, na web stranici novog EOJN-a RH objavljene su videosnimke online radionica za naručitelje i gospodarske subjekte održanih 11. i 12. siječnja 2024. godine. 

25.01.2024.

Statističko izvješće o javnoj nabavi za 2023. godinu – Uputa o sadržaju i dostavljanju za obveznike primjene ZJN-a

Obveza izrade godišnjih izvješća o javnoj nabavi za naručitelje definirana je člankom 441. stavkom 2. Zakona o javnoj nabavi (Narodne novine, br. 120/16, 114/22). Izvješće o javnoj nabavi za 2023. godinu naručitelji su obvezni izraditi do 31. ožujka 2024. godine. Bitno je napomenuti kako Izvješće naručitelji izrađuju putem „starog“ EOJN-a RH.

22.01.2024.

Tarifa o nagradama i naknadi troškova za rad odvjetnika – Postupci javne nabave

Upravni odbor Hrvatske odvjetničke komore donio je Tarifu o nagradama i naknadi troškova za rad odvjetnika, koja je objavljena u Narodnim novinama, br. 138/2023. Tarifa određuje način vrednovanja, obračunavanja i plaćanja odvjetničkih radnji i izdataka koje su stranke dužne platiti odvjetniku ili odvjetničkom društvu, za radnje obavljene po punomoći ili rješenju suda, pravosudnog ili drugog nadležnog tijela, temeljem Zakona o odvjetništvu.

Sve Novosti