Nova internet stranica Biltena javne nabave u RH i pripadajuća aplikacija (BJN)

Bilten javne nabave u RH je prva stručna literatura u području javne nabave. Već sedam godina osigurava Vam kontinuirani izvor novosti, informacija i odgovara na pitanja o svim procesima javne nabave. Došlo je vrijeme da postojeću Internet stranicu Biltena, koju ste već dugo vremena koristili, pošaljemo u mirovinu. Ova stranica biti će Vam dostupna do kraja ožujka 2023.

Zadovoljstvo nam je obavijestiti Vas kako su nova Internet stranica Biltena te pripadajuća aplikacija dostupne za korištenje. Aplikacija Biltena javne nabave (BJN) izrađena je sukladno Vašim prijedlozima i traženjima, kako bi Vam sadržaj bio dostupan na brži i pregledniji način koristeći više od 500 filtera.

Putem aplikacije, uz odgovarajuću pretplatu, možete:

 • pristupiti Internet izdanjima Biltena, sada uz napredne mogućnosti filtriranja,
 • pristupiti rubrici „Česta pitanja“ u skladu s aktivnom pretplatom (dostupno je više od 2.500 aktivnih pitanja i odgovora), sada uz napredne mogućnosti filtriranja,
 • pregledati aktualna mišljenja nadležnih institucija iz područja javne nabave,
 • pregledati propise RH i EU vezane za javnu nabavu,
 • pregledati hodograme s detaljnim vizualnim prikazom postupaka javne nabave,
 • pristupiti rubrici „Stručni članci“ koju pišu stručnjaci praktičari u području javne nabave,
 • pristupiti aktualnim odlukama DKOM-a i presudama VUS-a,
 • voditi vlastite bilješke za lakši pristup željenim informacijama,
 • koristiti brojne filtere unutar svih kategorija kako bi što lakše došli do traženih informacija,
 • ostvariti do 7 savjeta godišnje (telefonom),
 • sudjelovati na 3 necertificirana on-line predavanja u trajanju od dva nastavna sata.

Novoj Internet stranici Biltena možete pristupiti OVDJE.

Aplikaciji BJN, uz prethodnu registraciju, možete pristupiti OVDJE.

Svim postojećim pretplatnicima Biltena javne nabave u RH, administratori Biltena napraviti će registraciju, kreirati korisničke profile te ih o tome obavijestiti e-mailom i telefonom.

Novi pretplatnici za pristup aplikaciji trebaju sami napraviti registraciju, koja se radi u samo nekoliko koraka. Registriranjem ostvarujete pravo pregleda aplikacije u Početnom modelu, koji je bez naknade. Registrirajte se i pogledajte što Vam BJN aplikacija ima sve za ponuditi.

Pretplatite se i obogatite svoje znanje u području javne nabave!

Za bilo kakva dodatna pitanja slobodna nam pošaljite e-mail na bilten@temporis.hr ili nas nazovite na +385 (0)1 6431 872.

Sljedeće novosti

25.05.2023.

BJN RH – Pregled presuda Suda EU kroz aplikaciju

Bilten javne nabave je stručna literatura i aplikacija napravljena po mjeri naručitelja i ponuditelja! U osmoj godini postojanja, nakon izdanih 29 brojeva Biltena i više tisuća stranica stručnog teksta, našem ponosu dodali smo i aplikaciju sa novim sadržajem koji će zasigurno biti od velike pomoći u svakodnevnom radu. Kategorija Presude Suda EU obuhvaća 328 filtriranih presuda te predstavlja prvu ovakvu bazu podataka u EU. Za pretplatnike Biltena Premium model: obavještavamo Vas da je objavljeno novih 65 presuda Suda EU. Sve presude odnose se na sustav javne nabave te su filtrirane radi lakšeg pretraživanja i korištenja.

10.05.2023.

e-Pristojba – novi načini plaćanja naknade za pokretanje žalbenog postupka

Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja i Državna komisija za kontrolu postupaka javne nabave (DKOM) priključila se projektu sustava e-Pristojbe kojom se omogućava elektroničko (bezgotovinsko) plaćanje upravnih pristojbi i naknada, koje će putem sustava e-Pristojbe (SeP) biti automatski raspoređeno čime se povećava dostupnost javnih usluga.

08.05.2023.

SAFU – ažurirane Upute za korisnike bespovratnih sredstava

SAFU na svojim web stranicama objavljuje upute za korisnike bespovratnih sredstava o pripremi dokumentacije o nabavi te popis najčešćih pogrešaka prilikom provođenja postupaka javne nabave financiranih u okviru ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava.

Sve Novosti