Nova internet stranica Biltena javne nabave u RH i pripadajuća aplikacija (BJN)

Bilten javne nabave u RH je prva stručna literatura u području javne nabave. Već sedam godina osigurava Vam kontinuirani izvor novosti, informacija i odgovara na pitanja o svim procesima javne nabave. Došlo je vrijeme da postojeću Internet stranicu Biltena, koju ste već dugo vremena koristili, pošaljemo u mirovinu. Ova stranica biti će Vam dostupna do kraja ožujka 2023.

Zadovoljstvo nam je obavijestiti Vas kako su nova Internet stranica Biltena te pripadajuća aplikacija dostupne za korištenje. Aplikacija Biltena javne nabave (BJN) izrađena je sukladno Vašim prijedlozima i traženjima, kako bi Vam sadržaj bio dostupan na brži i pregledniji način koristeći više od 500 filtera.

Putem aplikacije, uz odgovarajuću pretplatu, možete:

  • pristupiti Internet izdanjima Biltena, sada uz napredne mogućnosti filtriranja,
  • pristupiti rubrici „Česta pitanja“ u skladu s aktivnom pretplatom (dostupno je više od 2.500 aktivnih pitanja i odgovora), sada uz napredne mogućnosti filtriranja,
  • pregledati aktualna mišljenja nadležnih institucija iz područja javne nabave,
  • pregledati propise RH i EU vezane za javnu nabavu,
  • pregledati hodograme s detaljnim vizualnim prikazom postupaka javne nabave,
  • pristupiti rubrici „Stručni članci“ koju pišu stručnjaci praktičari u području javne nabave,
  • pristupiti aktualnim odlukama DKOM-a i presudama VUS-a,
  • voditi vlastite bilješke za lakši pristup željenim informacijama,
  • koristiti brojne filtere unutar svih kategorija kako bi što lakše došli do traženih informacija,
  • ostvariti do 7 savjeta godišnje (telefonom),
  • sudjelovati na 3 necertificirana on-line predavanja u trajanju od dva nastavna sata.

Novoj Internet stranici Biltena možete pristupiti OVDJE.

Aplikaciji BJN, uz prethodnu registraciju, možete pristupiti OVDJE.

Svim postojećim pretplatnicima Biltena javne nabave u RH, administratori Biltena napraviti će registraciju, kreirati korisničke profile te ih o tome obavijestiti e-mailom i telefonom.

Novi pretplatnici za pristup aplikaciji trebaju sami napraviti registraciju, koja se radi u samo nekoliko koraka. Registriranjem ostvarujete pravo pregleda aplikacije u Početnom modelu, koji je bez naknade. Registrirajte se i pogledajte što Vam BJN aplikacija ima sve za ponuditi.

Pretplatite se i obogatite svoje znanje u području javne nabave!

Za bilo kakva dodatna pitanja slobodna nam pošaljite e-mail na bilten@temporis.hr ili nas nazovite na +385 (0)1 6431 872.

Sljedeće novosti

05.04.2024.

Jednostavna nabava – nova aplikacija po mjeri naručitelja i ponuditelja

Zadovoljstvo nam je predstaviti aplikaciju pod nazivom „Jednostavna nabava“. Kao rezultat znanja i prakse koje imamo u području javne nabave proizašla je jednostavna.hr. Riječ je o jedinstvenoj cloud aplikaciji namijenjenoj za potpuno upravljanje jednostavnom i javnom nabavom. Aplikacija unapređuje efikasnost procesa javne nabave, smanjuje administrativne radnje i pruža napredne mogućnosti upravljanja nabavom te predstavlja optimalan put za digitalizaciju procesa jednostavne i javne nabave.

29.03.2024.

Objavljen je 32. broj Biltena javne nabave u RH

Bilten javne nabave broj 32 „Otvoreni postupak kroz novi Elektronički oglasnik javne nabave (EOJN RH) - korak po korak“ objavljen je u ožujku 2024.

12.03.2024.

BJN RH (javna nabava) – Mišljenje nezavisnog odvjetnika Suda EU o zahtjevu Visokog upravnog suda RH (C-652/22, Kolin Inşaat)

Visoki upravni sud RH (VUS RH) uputio je Sudu EU zahtjev za prethodnu odluku vezano za mogućnost ponuditelja da dostavi dodatne dokaze o svojim tehničkim i stručnim kvalifikacijama nakon isteka roka za podnošenje ponuda. Riječ je o prvom takvom zahtjevu koji je podnesen od strane institucija iz sustava javne nabave RH od kada je Republika Hrvatska pristupila Europskoj uniji.

Sve Novosti