Objavljen je 26. broj Biltena javne nabave u RH

Bilten javne nabave broj 26 Vodič za naručitelje i ponuditelje – od A do Ž, korak po korak II. DIO“ objavljen je u lipnju 2022. Ovaj broj Biltena nastavak je na prethodni, a namijenjen je svim naručiteljima i ponuditeljima u RH kao kvalitetan radni priručnik.

Što je cilj ovog broja Biltena? Dok je prethodni broj Biltena namijenjen novima u sustavu javne nabave i osobama koje žele osvježiti svoje znanje, ovaj broj Biltena namijenjen je certificiranim stručnjacima koji već imaju iskustva u provođenju postupaka javne nabave ili dostavljanju ponuda po raspisanim postupcima. Cilj ovog broja Biltena je omogućiti naručiteljima i ponuditeljima da kroz kvalitetan materijal (vodič) dodatno unaprijede svoje poslovanje tijekom provođenja postupaka javne nabave. Komplet od dva Vodiča osigurati će Vam da gotovo sve što morate znati o provođenju postupaka javne nabave imate pri ruci i na jednom mjestu. U Biltenu broj 26 obradili smo i postupke koji nisu tako česti u praksi, ali je cilj da ih se uz pomoć Vodiča krene koristiti.

Kojim pitanjima se bavimo u ovom broju Biltena? Obuhvaćena su pitanja iz raznih područja javne nabave kao što su: Što je ograničeni postupak javne nabave i kako se provodi?; Specifične odredbe za sektorske naručitelje kod ograničenog postupka javne nabave; Koji su uvjeti za odabir natjecateljskog dijaloga i kako se provodi?; Priprema i provođenje partnerstva za inovacije; Što su društvene i druge posebne usluge?; Postupci dodjele ugovora ili okvirnog sporazuma za društvene i druge posebne usluge; Što je okvirni sporazum i za što se koristi?; Sklapanje i izmjene okvirnog sporazuma; Kako se uspostavlja i provodi dinamički sustav nabave?; Zašto je dinamički sustav nabave koristan?; Što je ponuda i što ona sadrži?; Kako se ponuda izrađuje i dostavlja?; Kako se ponuda predaje putem EOJN-a RH? Odgovore na ova i mnoga druga pitanja potražite u Biltenu javne nabave broj 26.

SADRŽAJ Biltena br. 26 možete pogledati OVDJE.

OVAJ BROJ DONOSI TEME:

  • Ograničeni postupak javne nabave
  • Natjecateljski dijalog
  • Partnerstvo za inovacije
  • Nabava društvenih i drugih posebnih usluga
  • Okvirni sporazum
  • Dinamički sustav nabave
  • Ponuda – važno je znati kako pripremiti i dostaviti ponudu.

Tiskano izdanje Biltena br. 26 Vodič za naručitelje i ponuditelje – od A do Ž, korak po korak II. DIO dostupno je u pojedinačnoj prodaji po cijeni od: 

320,00 kuna (+ PDV). Trošak poštarine plaća izdavač.

NARUDŽBU možete napraviti OVDJE.

Sve informacije o pretplati na Bilten dostupne su OVDJE.

Ukoliko imate pitanja o Biltenu slobodno ih postavite na e-mail adresu bilten@temporis.hr ili broj telefona 01 6431 872.

Sljedeće novosti

01.06.2023.

SAFU – ažurirane Upute za korisnike bespovratnih sredstava

SAFU na svojim web stranicama objavljuje upute za korisnike bespovratnih sredstava o pripremi dokumentacije o nabavi te popis najčešćih pogrešaka prilikom provođenja postupaka javne nabave financiranih u okviru ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava.

29.05.2023.

BJN RH – Mišljenja institucija vezana za povećanje cijene ugovora iz javne nabave

U BJN aplikaciji, unutar kategorije Mreža znanja, nalazi se kategorija Mišljenja institucija koja čini skup aktualnih mišljenja nadležnih institucija (institucija EU-a, ministarstva, agencija) vezanih uz javnu nabavu. Ovo je kategorija koja se redovito ažurira i nadopunjuje novim mišljenjima. Sve pretplatnike Osnovnog i Premium modela pretplate obavještavamo kako su objavljenja tri nova mišljenja.

25.05.2023.

BJN RH – Pregled presuda Suda EU kroz aplikaciju

Bilten javne nabave je stručna literatura i aplikacija napravljena po mjeri naručitelja i ponuditelja! U osmoj godini postojanja, nakon izdanih 29 brojeva Biltena i više tisuća stranica stručnog teksta, našem ponosu dodali smo i aplikaciju sa novim sadržajem koji će zasigurno biti od velike pomoći u svakodnevnom radu. Kategorija Presude Suda EU obuhvaća 328 filtriranih presuda te predstavlja prvu ovakvu bazu podataka u EU. Za pretplatnike Biltena Premium model: obavještavamo Vas da je objavljeno novih 65 presuda Suda EU. Sve presude odnose se na sustav javne nabave te su filtrirane radi lakšeg pretraživanja i korištenja.

Sve Novosti