Objavljen je 26. broj Biltena javne nabave u RH

Bilten javne nabave broj 26 Vodič za naručitelje i ponuditelje – od A do Ž, korak po korak II. DIO“ objavljen je u lipnju 2022. Ovaj broj Biltena nastavak je na prethodni, a namijenjen je svim naručiteljima i ponuditeljima u RH kao kvalitetan radni priručnik.

Što je cilj ovog broja Biltena? Dok je prethodni broj Biltena namijenjen novima u sustavu javne nabave i osobama koje žele osvježiti svoje znanje, ovaj broj Biltena namijenjen je certificiranim stručnjacima koji već imaju iskustva u provođenju postupaka javne nabave ili dostavljanju ponuda po raspisanim postupcima. Cilj ovog broja Biltena je omogućiti naručiteljima i ponuditeljima da kroz kvalitetan materijal (vodič) dodatno unaprijede svoje poslovanje tijekom provođenja postupaka javne nabave. Komplet od dva Vodiča osigurati će Vam da gotovo sve što morate znati o provođenju postupaka javne nabave imate pri ruci i na jednom mjestu. U Biltenu broj 26 obradili smo i postupke koji nisu tako česti u praksi, ali je cilj da ih se uz pomoć Vodiča krene koristiti.

Kojim pitanjima se bavimo u ovom broju Biltena? Obuhvaćena su pitanja iz raznih područja javne nabave kao što su: Što je ograničeni postupak javne nabave i kako se provodi?; Specifične odredbe za sektorske naručitelje kod ograničenog postupka javne nabave; Koji su uvjeti za odabir natjecateljskog dijaloga i kako se provodi?; Priprema i provođenje partnerstva za inovacije; Što su društvene i druge posebne usluge?; Postupci dodjele ugovora ili okvirnog sporazuma za društvene i druge posebne usluge; Što je okvirni sporazum i za što se koristi?; Sklapanje i izmjene okvirnog sporazuma; Kako se uspostavlja i provodi dinamički sustav nabave?; Zašto je dinamički sustav nabave koristan?; Što je ponuda i što ona sadrži?; Kako se ponuda izrađuje i dostavlja?; Kako se ponuda predaje putem EOJN-a RH? Odgovore na ova i mnoga druga pitanja potražite u Biltenu javne nabave broj 26.

SADRŽAJ Biltena br. 26 možete pogledati OVDJE.

OVAJ BROJ DONOSI TEME:

  • Ograničeni postupak javne nabave
  • Natjecateljski dijalog
  • Partnerstvo za inovacije
  • Nabava društvenih i drugih posebnih usluga
  • Okvirni sporazum
  • Dinamički sustav nabave
  • Ponuda – važno je znati kako pripremiti i dostaviti ponudu.

Tiskano izdanje Biltena br. 26 Vodič za naručitelje i ponuditelje – od A do Ž, korak po korak II. DIO dostupno je u pojedinačnoj prodaji po cijeni od: 

320,00 kuna (+ PDV). Trošak poštarine plaća izdavač.

NARUDŽBU možete napraviti OVDJE.

Sve informacije o pretplati na Bilten dostupne su OVDJE.

Ukoliko imate pitanja o Biltenu slobodno ih postavite na e-mail adresu bilten@temporis.hr ili broj telefona 01 6431 872.

Sljedeće novosti

28.11.2023.

Webinar (javna nabava): Prikaz svih funkcionalnosti BJN aplikacije – 19. prosinca 2023.

Pozivamo sve zainteresirane osobe da nam se pridruže na webinaru 19. prosinca 2023. na kome ćemo razgovarati o funkcionalnostima i mogućnostima koje pruža aplikacija Bilten javne nabave. Vrijeme održavanja webinara: 10:00 – 11:30h. Za sudjelovanje na webinaru ne plaća se naknada.

28.11.2023.

DKOM – Novi Zaključak o pravnom shvaćanju (javna nabava)

Kada predsjednik/ca Državne komisije temeljem članka 15. Zakona o Državnoj komisiji za kontrolu postupaka javne nabave (Narodne novine br. 18/13, 127/13, 74/14, 98/19. i 41/21) uoči u radu vijeća nejednako postupanje, postupanje protivno propisima te odredbama Uredbe o unutarnjem ustrojstvu Državne komisije ili odstupanje od ustaljene prakse, sazvat će sjednicu Državne komisije na kojoj će se razmotriti sporna pitanja s ciljem ujednačavanja postupanja i prakse. Pravno shvaćanje prihvaćeno na sjednici Državne komisije većinom glasova svih članova Državne komisije obvezno je za sva vijeća i članove Državne komisije.

21.11.2023.

Objavljen je 31. broj Biltena javne nabave u RH

Bilten javne nabave broj 31 „Novi Elektronički oglasnik javne nabave u RH (EOJN RH) – korak po korak“ objavljen je u studenom 2023.

Sve Novosti