Objavljen je 26. broj Biltena javne nabave u RH

Bilten javne nabave broj 26 Vodič za naručitelje i ponuditelje – od A do Ž, korak po korak II. DIO“ objavljen je u lipnju 2022. Ovaj broj Biltena nastavak je na prethodni, a namijenjen je svim naručiteljima i ponuditeljima u RH kao kvalitetan radni priručnik.

Što je cilj ovog broja Biltena? Dok je prethodni broj Biltena namijenjen novima u sustavu javne nabave i osobama koje žele osvježiti svoje znanje, ovaj broj Biltena namijenjen je certificiranim stručnjacima koji već imaju iskustva u provođenju postupaka javne nabave ili dostavljanju ponuda po raspisanim postupcima. Cilj ovog broja Biltena je omogućiti naručiteljima i ponuditeljima da kroz kvalitetan materijal (vodič) dodatno unaprijede svoje poslovanje tijekom provođenja postupaka javne nabave. Komplet od dva Vodiča osigurati će Vam da gotovo sve što morate znati o provođenju postupaka javne nabave imate pri ruci i na jednom mjestu. U Biltenu broj 26 obradili smo i postupke koji nisu tako česti u praksi, ali je cilj da ih se uz pomoć Vodiča krene koristiti.

Kojim pitanjima se bavimo u ovom broju Biltena? Obuhvaćena su pitanja iz raznih područja javne nabave kao što su: Što je ograničeni postupak javne nabave i kako se provodi?; Specifične odredbe za sektorske naručitelje kod ograničenog postupka javne nabave; Koji su uvjeti za odabir natjecateljskog dijaloga i kako se provodi?; Priprema i provođenje partnerstva za inovacije; Što su društvene i druge posebne usluge?; Postupci dodjele ugovora ili okvirnog sporazuma za društvene i druge posebne usluge; Što je okvirni sporazum i za što se koristi?; Sklapanje i izmjene okvirnog sporazuma; Kako se uspostavlja i provodi dinamički sustav nabave?; Zašto je dinamički sustav nabave koristan?; Što je ponuda i što ona sadrži?; Kako se ponuda izrađuje i dostavlja?; Kako se ponuda predaje putem EOJN-a RH? Odgovore na ova i mnoga druga pitanja potražite u Biltenu javne nabave broj 26.

SADRŽAJ Biltena br. 26 možete pogledati OVDJE.

OVAJ BROJ DONOSI TEME:

  • Ograničeni postupak javne nabave
  • Natjecateljski dijalog
  • Partnerstvo za inovacije
  • Nabava društvenih i drugih posebnih usluga
  • Okvirni sporazum
  • Dinamički sustav nabave
  • Ponuda – važno je znati kako pripremiti i dostaviti ponudu.

Tiskano izdanje Biltena br. 26 Vodič za naručitelje i ponuditelje – od A do Ž, korak po korak II. DIO dostupno je u pojedinačnoj prodaji po cijeni od: 

320,00 kuna (+ PDV). Trošak poštarine plaća izdavač.

NARUDŽBU možete napraviti OVDJE.

Sve informacije o pretplati na Bilten dostupne su OVDJE.

Ukoliko imate pitanja o Biltenu slobodno ih postavite na e-mail adresu bilten@temporis.hr ili broj telefona 01 6431 872.

Sljedeće novosti

08.05.2024.

Javna nabava, novi EOJN RH – objavljena su česta pitanja i odgovori u Biltenu javne nabave vezana za novi EOJN RH

U okviru pretplate na Biltenu javne nabave imate pristup Mreži znanja, Česta pitanja - gdje se nalazi preko 3.300 odgovora na pitanja iz prakse javne nabave RH (od 2016. - 2024. godine). Pitanja i odgovore možete pretraživati putem mnogobrojnih filtera i tražilice, te brzo doći do direktnog odgovora na problem koji imate. U BJN aplikaciji objavljeno je preko 60 novih pitanja i odgovora, namijenjenih i naručiteljima i ponuditeljima,vezanih uz novi EOJN RH.

26.04.2024.

Europska komisija pokrenula je prvu istragu u okviru Instrumenta za međunarodnu nabavu

Europska komisija je 24. travnja 2024. godine po prvi puta pokrenula istragu u okviru Instrumenta za međunarodnu nabavu (IMN). Istraga je pokrenuta kao odgovor na mjere i postupke na kineskom tržištu javne nabave medicinskih proizvoda kojima se nepravedno diskriminiraju europska poduzeća i proizvodi.

05.04.2024.

Jednostavna nabava – nova aplikacija po mjeri naručitelja i ponuditelja

Zadovoljstvo nam je predstaviti aplikaciju pod nazivom „Jednostavna nabava“. Kao rezultat znanja i prakse koje imamo u području javne nabave proizašla je jednostavna.hr. Riječ je o jedinstvenoj cloud aplikaciji namijenjenoj za potpuno upravljanje jednostavnom i javnom nabavom. Aplikacija unapređuje efikasnost procesa javne nabave, smanjuje administrativne radnje i pruža napredne mogućnosti upravljanja nabavom te predstavlja optimalan put za digitalizaciju procesa jednostavne i javne nabave.

Sve Novosti