EOJN RH – obavijest o ponovnom produženju mogućnosti unosa podataka za statističko izvješće

Člankom 441. stavkom 2. ZJN-a propisano je da je naručitelj obvezan do 31. ožujka tekuće godine izraditi statističko izvješće o javnoj nabavi za prethodnu godinu. Sukladno Uputi za obveznike primjene Zakona o javnoj nabavi o sadržaju i načinu dostavljanja statističkog izvješća o javnoj nabavi za 2019. godinu Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta, izvješće naručitelji izrađuju putem Elektroničkog oglasnika javne nabave Republike Hrvatske (EOJN RH).

Na web stranici EOJN-a RH prvotno je bila objavljena obavijest da će unos podataka za statističko izvješće, po preporuci Uprave za politiku javne nabave, biti omogućen do 19. travnja 2020. Trenutno je na web stranici EOJN-a RH objavljena obavijest da će unos podataka za statističko izvješće, po preporuci Uprave za politiku javne nabave, biti omogućen do 4. svibnja 2020.

Obavijest je dostupna OVDJE.

Sljedeće novosti

29.03.2024.

Objavljen je 32. broj Biltena javne nabave u RH

Bilten javne nabave broj 32 „Otvoreni postupak kroz novi Elektronički oglasnik javne nabave (EOJN RH) - korak po korak“ objavljen je u ožujku 2024.

12.03.2024.

BJN RH (javna nabava) – Mišljenje nezavisnog odvjetnika Suda EU o zahtjevu Visokog upravnog suda RH (C-652/22, Kolin Inşaat)

Visoki upravni sud RH (VUS RH) uputio je Sudu EU zahtjev za prethodnu odluku vezano za mogućnost ponuditelja da dostavi dodatne dokaze o svojim tehničkim i stručnim kvalifikacijama nakon isteka roka za podnošenje ponuda. Riječ je o prvom takvom zahtjevu koji je podnesen od strane institucija iz sustava javne nabave RH od kada je Republika Hrvatska pristupila Europskoj uniji.

05.03.2024.

Webinar 28. ožujka 2024. (javna nabava): Za što mogu koristiti BJN aplikaciju?

Pozivamo sve zainteresirane osobe da nam se pridruže na webinaru 28. ožujka 2024. na kome ćemo razgovarati o funkcionalnostima i mogućnostima koje pruža aplikacija Bilten javne nabave. Vrijeme održavanja webinara: 10:00 – 11:30h. Za sudjelovanje na webinaru ne plaća se naknada. Za prijavu na webinar pošaljite e-mail na bilten@temporis.hr

Sve Novosti