Korištenje osobnih podataka sukladno odredbama GDPR-a (General Data Protection Regulation)

Uredba (EU) 2016/679 Europskog parlamenta i Vijeća od 27. travnja 2016. o zaštiti pojedinaca u vezi s obradom osobnih podataka i o slobodnom kretanju takvih podataka te o stavljanju izvan snage Direktive 95/46/EZ (Opća uredba o zaštiti podataka) je stupila na snagu dvadesetog dana od dana objave u Službenom listu Europske unije, a primjenjuje se od 25. svibnja 2018. (članak 99. Uredbe). Uredba je u cijelosti obvezujuća i izravno se primjenjuje u svim državama članicama.

Temporis savjetovanje d.o.o, Zagreb, osobne podatke prikupljene temeljem registracije na ovoj web stranici koristi radi pružanja usluga povezanih s pretplatom na Bilten javne nabave te slanja novosti iz područja javne nabave. U svrhu pružanja usluga zadržavamo pravo obratiti se pretplatnicima putem podataka za kontakt navedenih prilikom registracije odnosno navedenih u okviru korisničkog računa.

Detaljnije informacije i interni dokumenti koji se odnose na poštivanje odredbi Uredbe objavljeni su na službenoj web stranici Temporis savjetovanja d.o.o, te su dostupni OVDJE.

Sljedeće novosti

26.04.2024.

Europska komisija pokrenula je prvu istragu u okviru Instrumenta za međunarodnu nabavu

Europska komisija je 24. travnja 2024. godine po prvi puta pokrenula istragu u okviru Instrumenta za međunarodnu nabavu (IMN). Istraga je pokrenuta kao odgovor na mjere i prakse na kineskom tržištu nabave medicinskih uređaja koje nepravedno diskriminiraju europske tvrtke i proizvode.

05.04.2024.

Jednostavna nabava – nova aplikacija po mjeri naručitelja i ponuditelja

Zadovoljstvo nam je predstaviti aplikaciju pod nazivom „Jednostavna nabava“. Kao rezultat znanja i prakse koje imamo u području javne nabave proizašla je jednostavna.hr. Riječ je o jedinstvenoj cloud aplikaciji namijenjenoj za potpuno upravljanje jednostavnom i javnom nabavom. Aplikacija unapređuje efikasnost procesa javne nabave, smanjuje administrativne radnje i pruža napredne mogućnosti upravljanja nabavom te predstavlja optimalan put za digitalizaciju procesa jednostavne i javne nabave.

29.03.2024.

Objavljen je 32. broj Biltena javne nabave u RH

Bilten javne nabave broj 32 „Otvoreni postupak kroz novi Elektronički oglasnik javne nabave (EOJN RH) - korak po korak“ objavljen je u ožujku 2024.

Sve Novosti