Korištenje osobnih podataka sukladno odredbama GDPR-a (General Data Protection Regulation)

Uredba (EU) 2016/679 Europskog parlamenta i Vijeća od 27. travnja 2016. o zaštiti pojedinaca u vezi s obradom osobnih podataka i o slobodnom kretanju takvih podataka te o stavljanju izvan snage Direktive 95/46/EZ (Opća uredba o zaštiti podataka) je stupila na snagu dvadesetog dana od dana objave u Službenom listu Europske unije, a primjenjuje se od 25. svibnja 2018. (članak 99. Uredbe). Uredba je u cijelosti obvezujuća i izravno se primjenjuje u svim državama članicama.

Temporis savjetovanje d.o.o, Zagreb, osobne podatke prikupljene temeljem registracije na ovoj web stranici koristi radi pružanja usluga povezanih s pretplatom na Bilten javne nabave te slanja novosti iz područja javne nabave. U svrhu pružanja usluga zadržavamo pravo obratiti se pretplatnicima putem podataka za kontakt navedenih prilikom registracije odnosno navedenih u okviru korisničkog računa.

Detaljnije informacije i interni dokumenti koji se odnose na poštivanje odredbi Uredbe objavljeni su na službenoj web stranici Temporis savjetovanja d.o.o, te su dostupni OVDJE.

Sljedeće novosti

25.07.2024.

Objavljen je 33. broj Biltena javne nabave u RH

Bilten javne nabave broj 33 „JEDNOSTAVNA NABAVA, VODIČ - kako upravljati jednostavnom nabavom (planiranje, postupak, izvršenje, revizija, digitalizacija) – korak po korak“ objavljen je u srpnju 2024.

15.07.2024.

Uspješno odrađeno predstavljanje aplikacija „Bilten javne nabave u RH (BJN RH)“ i „Jednostavna nabava“

U ugodnoj atmosferi hotela Dubrovnik, u Zagrebu, održali smo predstavljanje aplikacija BJN RH i „Jednostavna nabava“. Zahvaljujemo se svim sudionicima koji su prisustvovali predstavljanju aplikacija te na njihovim pitanjima, raspravi i komentarima. Cilj nam je ovim aplikacijama približiti javnu nabavu svima, olakšati svakodnevno poslovanje osobama koje rade u području javne nabave te učiniti aplikacije centralnim mjestom na kojem će biti dostupne sve informacije vezane uz javnu nabavu.

12.07.2024.

BJN RH (javna nabava) – Objavljen je novi stručni članak: Jamstvo za ozbiljnost ponude

U aplikaciji Bilten javne nabave u RH, u kategoriji Stručni članci, objavljen je novi članak pod nazivom „Jamstvo za ozbiljnost ponude“. U članku se piše o jamstvima, konkretno o jamstvu za ozbiljnost ponude.

Sve Novosti